Wednesday, October 17, 2012

happy birthday, other half!

just wanna wish my other half, happy birthday! i know i should write this entry yesterday, tapi busy sangat. habis cooking skill around 8.30pm, memanglah harum bau badan pakai jubah dari pagi ke malam. hadiah tak prepare lagi, doesnt it sound cool? farysa memang suka buat something yang tak semua orang akan dapat yang sama. so, there will be two presents, which are the one that i will do and create it, and the other one yang boleh tunjuk tunjuk dekat kedai.

so, this is what comes to my mind few minutes before he arrived here :


angan angan yang musnah konon nak buat pokok kelapa di tepi laut bagai, tapi jadi rainbow tak jadi, tak cukup sifat dan warna. lagi best bila belon love tu kehilangan angin dan menjadi kempis dan ramping. haha. sorry! dilahirkan tak kreatif dah takboleh nak buat apa dah. T_T


HAPPY BIRTHDAY!





4 comments:

Tracey said... REPLY

huhu, comel je kite tengok tu..:)

beritaMY said... REPLY

salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

farysa said... REPLY

Thank You ;-)

farysa said... REPLY

Salam perkenalan juga..
Inshallah ;-)

Post a Comment