Wednesday, August 22, 2012

fake handbag harga beratus ratus?

tadi tengah usha blog cari handbag, terjumpa satu ni jual branded handbag tapi fake. seriously memang nampak macam dekat butik. price pun memang tak masuk akal sampai RM700++ above. just imagine, dengan harga macam tu dah boleh beli barang original. macam CFO tonight ada sale, dah sah2 harga macam tu dah lepas one authentic coach handbag. bila check rupanya orang tu ambik dekat Guangzhou.

dekat Guangzhou ni ada kedai kedai yang jual barang fake. memang berlambak. tak kisah la handbag ke baju takpun gadget. tapi yang bab handbag ni, kalau usha dalam kedai memang lebih kurang macam dekat Thailand je. tapi kalau masuk dalam bilik gelap diorang, dekat situ ibarat korang terjah butik butik dekat Pavi tu. seriously memang korang takkan dapat bezakan yang original dengan fake. even at that time farysa cuma pakai Longchamp, memang langsung takde beza kecuali orang tu sendiri yang bagitau, then korang baru akan perasan. even my Coach handbag pun memang sebijik rupa, dalam luar beb! rasa kagum pun ada dengan China ni. tapi even thousands pun yang korang beli and korang tawu itu fake, mesti takde kepuasan. Believe me!

lagi satu sebenarnya harga diorang bila convert dalam RM tak mahal mana pun. sebab tu farysa pelik ada yang jual sampai nak dekat seribu sedangkan itu fake even though kononnya Grade paling terbaik. be careful girls. sometimes orang suka sangat ambik kesempatan sebab diorang tawu kita bukannya selalu pergi tempat tempat macam tu. 

sekarang ni dah ramai buat installments. so korang join jelah... tunggu 2 3 bulan dah boleh dapat yang original, lagi puas hati. 

.....................................................................................................

iklan sebentar :
nak jual pre-loved handbag. ni bukan gambar betul tau sebab handbag tu takde dekat tangan right now, so takboleh nak capture real pic. baru pakai few times, tak lebih pada 5x. reason nak jual sebab jarang pakai, sayang kalau rosak.


price nak letgo : SOLD

email:frezzy_30@yahoo.com




2 comments:

muhammad asyraf said... REPLY

Benda ini memang ada di pasaran Malaysia.. Dah banyak.. 100% sama tanpa cacat cela.. Ciri-ciri special pun dah ditiru habis.. Material pun ada yang 100% sama.. Mula tertanya dalam diri, butik-butik jual yang asli juga ka? Noktah bicara.. :)

Dilakochan said... REPLY

Org ckp kalau handbag dr china, if murahh sgt2 tu kene double check jugak, sbb takut pakai pig skin.

Masa longchamp hotstuff dulu pun, opismate ada yg terkena dlm lining pigskin.

Tp mmg klw dh sampai china tu, mmg saaaangat lah rambang mata! $___$

Post a Comment