Monday, March 26, 2012

kepada pengguna Note

Siapa guna Galaxy Note dah boleh buang laptop dalam tong sampah. sebab note tu kan tablet+handphone.pfffttt.rasa nak penyepak tak?haha.  actually note tu boleh connect dengan pendrive,keyboard tapi mouse tak sure sebab belum try. Keyboard takpayah la pegi angkut yang gedabak besar tu,cuba cari yang flexible senang nak sumbat dalam bag.


kepada ibu bapa di luar sana,anda boleh hadiahkan note kepada anak anak untuk memudahkan mereka belajar.haha.kalau ipad tu besar sangat.tak gittew?


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

- F i D - said... REPLY

ye ke?..tatau plak..kena try nih

farysa said... REPLY

@- F i D -

heee...sila2

Dilakochan said... REPLY

Agak2 kalau smartphone yg lain cm iPhone Htc ke, bole connect sama dgn flexible keyboard x eh>

farysa said... REPLY

@Dilakochan

tak sure la
kalau dkt kedai ade jual yg ntk usb pndrive ntk iphone/htc mknenye boleh la connect dgn keyboard.
kalau samsung pun Note dgn Galaxy S2 je rsenye yg boleh connect.

African Mango Review said... REPLY

I like your post and everything you share with us is current and very informative.

miss f said... REPLY

salam...sy nak tanya la..cable nie bleh beli kat mana2 kedai computer/telecommunication je ke? Thanks

farysa said... REPLY

@miss f
cari dkt kedai yg jual accessories hp.kalau kdai computer xtwu ade ke x. ;-)

Anonymous said... REPLY

umm klau dgn broadbnd bule connect ta?

farysa said... REPLY

@Anonymous
tak sure
tak pernah try
rasa mcm xboleh je

farysa said... REPLY

@Anonymous
tak sure
tak pernah try
rasa mcm xboleh je

Post a Comment