Wednesday, November 30, 2011

♥ sister's wedding

tanggal 26 nov, hujan turun dengan lebat. mungkin satu rahmat. ada yang cakap, elok ambik baju tidur yang bakal pengantin pakai malam tadi, then lempar atas bumbung rumah untuk elak hujan turun. tapi mama cakap semua tu khurafat, jangan percaya. so, kitorang terima hujan dengan redha. pagi pagi hujan lebat, tapi dalam tengahari dah berhenti. tapi tak sangka pulak bila petang hujan balik. tapi, majlis tetap berjalan dengan lancar.

before ni farysa sibuk cari itu ini, sebenarnya semua tu untuk wedding kakak. jom cuci mata sebab farysa malas nak taip. =D








here i am...with the cake yang sampai harini pun ada lagi. perut masing masing dah jadi bulat, so semua tengok cake sebelah mata je.





oh mann, i hate thissss.....but this is the only pic yang tak blur! T_T
konon konon nak ambik berkat, tu yang gedik nak ambik gambar atas pelamin. tapi alih alih blur tinggal muka yang macam singa je yang ok.

aha, lets meet the bride and groom of the day.




3 comments:

✿ Myra ✿ said... REPLY

canteknya pelamin! hohhh, rambang mata. ni yg rasa nak besanding skali lg ni..hehe

Amanina said... REPLY

congrats to ur sis..pelamin cantik sngt :)

African Mango Diet said... REPLY

It's so refreshing to find articles like the ones you post on your site. Very informative reading.

Post a Comment