Monday, October 24, 2011

♥ cara nak elak makan di kedai yang guna pelaris

Sebelum ni farysa penah tulis pasal satu restoran area Alor Setar yang guna pelaris.tapi Wallahualam betul atau tak sebabnya itu hanya dengar dari orang dan katanya dia dengar dari seorang ustaz. sekarang ni ada satu cara untuk tahu samada kedai makan tu guna pelaris atau tak.

Pertama : Baca ayat Qursi 3x di luar kedai atau time dalam kereta.lepastu tiup 7x ke arah kedai.kalau korang baca dalam kereta, kemudian sila buka tingkap dan tiup 7x ke arah kedai. tapi takpayah la tiup gaya tok bomoh tu, just tiup perlahan sampai habis nafas.

Let say kalau kedai tu betul betul guna pelaris, 'benda' tu akan marah, so korang akan rasa macam satu angin menerpa muka korang. kalau itu yang korang rasa, sila start enjin cari kedai lain.



4 comments:

nur Muhammad said... REPLY

wahh, bes ni,,..
nak try la nnti..

sue stewart said... REPLY

thnx..entry yg brguna..

redzwanie redzmann said... REPLY

good tips....tq farysa..:)

Advanced African Mango said... REPLY

It's so refreshing to find articles like the ones you post on your site. Very informative reading.

Post a Comment