Saturday, September 3, 2011

♥ raya ke 3 2011

makin tua duit raya makin cakap bye bye. T_T
hari ni raya ke 5, tapi letih tak hilang.hajat hati nak pegi padang besar, lama tak bejalan dekat situ tapi malas la pulak.duduk rumah goyang kaki atas katil lebih mengasyikkan.HAHA.raya ke 3 sangat sangat letih sebab open house kali ni bukan untuk hari raya ja tapi untuk majlis kesyukuran abang yang bakal ke Manchester dan juga majlis akad nikah kakak. semua dalam satu hari, boleh patah tangan.kenapa?sebab dari pukul 7 pagi dah siap berbaju kurung, start enjin terus ke kedai mencari bunga, menghias hantaran, mengambil cupcake dan yang sewaktu dengannya. haruman bau bacang jangan cakaplah, dari pagi sampai ke tengah malam pakai baju tu.kalau duduk dalam flight dah lepas ke London.

tak rajin nak mengarut hari ni, tengok gambar jela setakat 5 6 keping.nak letak banyak banyak nanti korang jemu. tapi jangan risau, gambar di sini haruslah yang sopan, tiada rambut karat, berbaju jarang, dan yang sewaktu dengannya.saya menghormati hari raya, dan orang tua. (ade kaitan ke?) jeng jeng jeng


sebelah kanan tu bunga tangan tapi mama tetap suruh bunga tangan tu posing situ jugak.
tok imam dekat belakang pun diorang menjadi jugak dok posing.


nak sambung tido balik.bye


6 comments:

Miss S.F.S said... REPLY

Sorry tak datang Open House, sebab dok kat kampung ;(

farysa said... REPLY

@Miss S.F.S
heeee...takpe

Yanyan said... REPLY

kan kan? makin lama duit raya makin sikit. uwaaaa :'(

missBeast said... REPLY

pegi manchester tu smbung blaja kee? tahniah utk kakak kamu kawen :)

datang singgah ke blog ni :)

farysa said... REPLY

@Yanyan
kau keje kan?
kne bg duit rye dekat aku la ;p

farysa said... REPLY

@missBeast
ha'ah
sambung belajar
tengkiu =D

Post a Comment