Friday, August 5, 2011

♥ STARBUCK tu halal!

sana sini cakap starbuck haram. lepastu dok risau tak tentu arah,ada yang buat hukum sendiri, ada yang main was was ke tak was was.mana boleh macam tu. call JAKIM terus kan lebih mudah. sebab nak mudahkan semua orang, korang boleh check SINI .kalau rasa tak puashati pegi call okey, takpayah nak bising tak tentu arah lepastu buat semua orang jadi confius.




4 comments:

Miss S.F.S said... REPLY

yap tepat sekali, kenapa la certain org selalu nak bising2 buat org lain was was sedangkan info die cakap bukan betol pon main wat hukum sendiri !

ney said... REPLY

bagusla kalau halal kan. tp ney tak minom pon starbucks lepas kes israel serg palestin tu. but no offense tok yg nimon ye=)

Bigdaddyz said... REPLY

org sekarang suka buat fatwa sendiri...hebatkan...

LaLaLovy said... REPLY

haih. benda la. haram tak haram. nak buat statement bio la jelas dan nyata. hehe. kita lepak sini . =)

Post a Comment