Monday, August 15, 2011

♥ 1 2 3 testing hantaran

tiap tiap hari duduk rumah, nak buat part time pemalas. since memang jobless gila, mama suruh buat apa yang patut, nanti takde la banyak benda nak siapkan.kenduri on Saturday, farysa balik Friday malam. boleh tak macam ni?adil tak?bhahaha. the truth is, bahagian candy buffet pun tak siap lagi. farysa baru confirmkan macarons dengan choc je.haritu besemangat google tapi bila makin dekat tarikh makin teman jadi pemalas tahap gaban. dah banyak hari mama suruh farysa gubah hantaran, tapi moody punya pasal,memang silap hari bulan bagi bekas kosong jeeeeee ;p

ideas memang nan hadoooo la time macam ni.perut lapar lagi otak blank maaa.tapi tadi farysa try jugak, boleh usha tapi memang hodoh:



seee! budak kecik darjah satu pun boleh buat la nyahhh kalau macam ni. bunga tu bukan esok lusa tapi kejap lagi confirm rosak dapat dekat tangan keras macam ni. semua ni dah masuk dalam plastik dah, tension tengok, idea habuk pun tak keluar.buhbyeee.


4 comments:

alyea said... REPLY

pic no.2 tu cntik dear..keep it up..=)

farysa said... REPLY

@alyea
haha
tengkiu
silap hari bln hntar kedai je ni
=D

yanyan said... REPLY

mana hodoh, lawa lah mkcikkk!
kalau aku yg wt, mang tak jd apa lah!
tangan kayu! wakakaka!

::siti norbaiti:: said... REPLY

okay la tu..ade jgk rupe hantaran..kalau sy buat mau rupe hape ntah..hehe

Post a Comment