Monday, July 18, 2011

♥ hello universal studios singapore

Hai rakyat Malaysia, sila pergi USS. menatang apa USS? it stands for Universal Studios Singapore.
disebabkan besar plus banyak gila game, tempat untuk posing bagai, memang kira dari siang sampai malam akan duduk dalam ni. so, untuk muslim, ada tempat untuk solat. kalau masuk,sebelah kiri akan nampak annual pass counter, dalam tu ada bilik untuk solat,do ask the staff inside yea. kalau boleh make sure dah ambik wudu' siap siap sebab dalam bilik tu tak provide pun.

dalam ni ada 7 stations : Hollywood, Madagascar, Far Far Away, The Lost World, Ancient Egypt, Sci-Fi City dengan New York.

pusing la mana pun, make sure duit dalam poket banyak sebab mata akan juling tengok macam macam barang. botol air kalau boleh nak beli semua jenis tapi satu botol pun dah boleh dapat satu baju,parah woi.


lagipun kalau nak makan pun harga terbaik jugak,so duit kena banyak la yer.





lagi satu, jangan lupa shopping dekat candylicious dengan hard rock! itu wajib!

one more thing, do not forget to go to Universal Studios Store dekat Hollywood and please grab The Best Actor and The Best Actress tshirt for you and your sweetheart like i did! HAHA. poyo la kau.

have a nice day people


2 comments:

Leya said... REPLY

best kan..hehe

Nava.K said... REPLY

great place to visit, no need to travel too far anymore as its just next door.

Post a Comment