Wednesday, July 27, 2011

♥ bekas cincin untuk pengantin

siapa yang tengah prepare itu ini untuk kawen tu, farysa ada satu benda nak tunjuk. confirm lepas ni orang cakap budak ni keja nak buat business ja sekarang. HAHA. bukan la! salah. ni sebab tamak sangat, sampai tak terpakai. benda ni comel. sila paham..C>O>M>E>L.

mari tengok pembuka kata dulu : sekarang trend orang buat pillow letak cincin tapi rasanya takdela trend sangat sebab zaman zaman pillow ni macam dah lama sikit sebenarnya. kalau zaman dulu kala, tengok bekas cincin mesti bentuk love baldu merah.kan?kan?

sekarang mari dengar cerita sang kancil : pada suatu hari ketika ke Jakarta, kami tertarik melihat burung merpati dua sejoli di atas kaca.kelip kelip mata kejap.sekali kena beli barang kemas baru boleh dapat  bekas tu.setakat barang kemas, baik beli dekat Malaysia. pujuk punya pujuk sampai makcik Indon tu cair, dapat jugak kitorang beli. ketiga tiga manusia ini menjadi tamak, pilih itu, kejap yang ini, sebab kononnya guna kredit kad lepastu rupiah pulak,memang pilih pejam mata.sekali baru sedar banyak jugak kitorang angkut.

ni kira yang lebihan je.siapa nak boleh tengok gambar bawah:

kalau nak buat theme loving loving tu, sesuai la burung merpati dua sejoli ni.

kalau nak yang bentuk ladybird pun ada.yang ni lagi comel kalau tengok live.aiseh!

tapi kalau yang nak tunjuk ayu sopan santun tu, boleh ambik bunga ros ni:

kalau combine boleh buat macam kumbang seekor, bunga sekuntum. HAHA.
*malas nak merapu dah.
sapa nak boleh tinggalkan komen atau email [frezzy_30@yahoo.com]


RM10


SOLD OUT



14 comments:

aDaH said... REPLY

omg it was so freaking cute!!!!

cik Nemo said... REPLY

comel sangaaaaaaaaaat!

jual ke? Berapa? hehe!

Cik Shuida~ said... REPLY

sgt2 cntik bekas 2..(flow blog shye k =D)
THNKZ..

Miss S.F.S said... REPLY

nak yg last pic! homaigod tetiba rasa nak kawen harini ;D

farysa said... REPLY

@cik Nemo
kakak farysa ckp klo convert duit kita,satu bekas tu jd rm10 jgk.kalau nk boleh je sbb ade lg yg lebih dkt kakak farysa.

Anonymous said... REPLY

cantik2...mne nak cari eh??sy nak wat utk hantaran..email me plz..
anne_faenz@yahoo.com....

yuyu.tory said... REPLY

sgt chantek itu bekas huuhuu...nk yg ladybird..de laie x? :f:

farysa said... REPLY

@yuyu.tory
sorry syg,
ladybird dh xd.
tinggal bunga ros je

Anonymous said... REPLY

sis, yg rose tu masi ade tak?

Anonymous said... REPLY

bunga ros available lagik x?... :b:

farysa said... REPLY

@Anonymous
sorry,semua dh sold =)

Anonymous said... REPLY

bley x tlg carikan saya bunga n ladybird? plsss

farysa said... REPLY

@Anonymous
hai
sorry sgt2
brg ni dh habis
lgpn sy bukannye buat jual sbenarnye,
ni cme yg tlebih beli =)

Nur Hidayah mohd Yusoff said... REPLY

slm..leh k nk tempah bks cincin bentuk panda?

Post a Comment