Thursday, June 9, 2011

♥ about SUPER 8

SUPER 8 was .......

macam biasa nuffnang akan bagi 2 tiket free, paling untung boleh tengok lagi awal awal awal dari semua orang sebab tayangan umum 10 Jun,kan?so,last night dekat TGV KLCC.
nampak kerusi kosong? ini kosong, tapi bila movie dah start, pusing pusing semua kerusi full except baris depan sekali. and guess what?farysa duduk kerusi 3 dari depan, haeh, lenguh jugak la tengkuk ni.

starting movie ni agak slow, memang farysa mengantuk tambah tambah cerita pasal budak budak yang sibuk nak record filem.
 tapi bila sampai part train langgar dengan kereta, dengan bunyi yang memang macam nak bagi sakit jantung, terus mata bekelip kelip tengok. movie ni memang BANYAK gila sound effect yang kebaboom. memang best bila sampai part macam ni. tapi yang tak best bila part ending macam takde mesej langsung. till the end farysa tak paham benda tu sebenarnya alien atau robot. HAHA. rasa macam movie tu tak patut habes macam tu jeeeee. gosh! TAK PUAS HATI tengok movie ni.

overall kira 3 out of 5.

p/s: eh, ni kira review ke?belasah la.mengantok.

3 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said... REPLY

wow... filem steven spielberg yang dinantikan.. : SKMM/MCMC bakal sekat 10 WEBSITE FILESHARING!
: REVIEW: X MEN FIRST CLASS bosan!
: ABUYA DALAM FILEM, DARI PENULIS 2 ALAM
: PROMOSI KLIK SAMPAI RANAP!

Mario said... REPLY

tgk trailer mcm best je citer ni...sekali sis review...tak best eh...

farysa said... REPLY

@Mario
ha'ah
seriously tak best
tp taktau la lain org lain pndgn kan
=D

Post a Comment