Sunday, May 22, 2011

♥ siapa ada anak, siapa yang rasa tengah muda lagi, boleh tengok.

farysa suka tengok barang barang dekat LITTLEMINI CORNER
kenapa?
sebab barang barang semua menarik. kalau menarik saja tak cukup, harga memang murah gila. kalau yang ada anak anak tu boleh belikan, confirm diorang suka sebab farysa yang umur 21 pun suka. HAHA. tak logik!

cup holder RM9

phone charger partner RM9

plug holder RM6

Hello Kitty Sushi Rice Mold Mould RM6

Hello Kitty Toothbrush Holder Toothpaste Squeezer RM12

Toothpick

Towel Ring Holder RM10

Octopus Tissue Holder RM16

owner ni boleh dipercayai sebab farysa dah dapat octopus tissue holder tu. banyak lagi nak jadi mangsa farysa. jom sama sama shopping.


3 comments:

Munirah said... REPLY

useful giler. comel pulak tu!!

Leya said... REPLY

wahhh comelnyeee...suke suke! :)

baby_serene said... REPLY

cute nya brg2 tu... :t: nnt nak terjah la...

Post a Comment