Sunday, May 8, 2011

♥ semua orang boleh kelilingi dunia

kalau pergi China, korang wajib pergi Window of The World. 
kalau yang teringin nak honeymoon bawah Eiffel Tower, boleh jugak. 
atau nak rasa berangin gila duduk dekat niagara waterfall
ataupun nak rasa macam duduk dekat egypt tengok piramid
 bestnya tempat ni sebab mostly memang diorang tiru sebijik dari segi saiz bagai. tapi ada jugak yang diorang buat kecik kecik je.

menara condong pisa di Itali
colloseum di itali
 yang ni farysa taktau nama apa
 kalau nak tengok holland windmill, taj mahal bagai, semua ada. jurassic park pun ada.
 banyak gila, sangat best! duduk satu hari dalam ni memang tak cukup tambah kalau yang gila photoshoot. dekat dalam ni tak wajib nak jalan kaki, ada train, ada kereta kuda. 
ada jugak satu gunung tapi tak ingat nama apa, tepat time farysa sampai dekat situ gunung tu tengah nak mengeluarkan apa yang patut.
macam biasa la, ayah makin lama makin suka main candid, yang jadi mangsa memang anak dengan bini dia.
bila ayah dah malas nak bawak backpack dia, giliran mama pulak sebab farysa pemalas.haha.
harini kalau tak silap kakak pergi tempat ni jugak, 3 hari lepas kitorang balik, kakak gedik pergi China dengan kawan kawan dia pulak.okey,saya sudah pusing satu dunia. anda bila lagi?



1 comments:

zmah said... REPLY

Tahniah...anda bertuah mengelilingi dunia...bilalah akak akan sampai sana.

Post a Comment