Thursday, May 5, 2011

♥ hello madame tussauds (manusia lilin)

Madame Tussauds ni wax museum, kiranya penuh dengan manusia lilin. bukan setakat artis, royal figures tapi famous murderers pun ada. kalau nak compare Hong Kong dengan London, yang London memang nampak real, pastu lagi banyak patung. harga tiket tak payah cakap la tapi berbaloi sebab dekat Malaysia takde. kalau dekat Hong Kong, satu satunya dari Malaysia cuma Datuk Michelle Yeoh, tapi kalau London memang takde langsung dari Malaysia. 
yang pasti kalau masuk tempat ni lagi elok masuk ramai ramai sebab macam seram tambah kalau time malam.








cukup la yang ni sebab kalau tunjuk banyak nanti ada yang muak tengok muka sama je dekat sebelah tu.
ni la madame tussauds. nama sebenar dia Marie Tussaud.

okey. bye madame tussauds.

5 comments:

Fieka Shafika said... REPLY

wahhh bestnya diaaa!!!

Hanif Halim said... REPLY

yang pakai jubah kung fu tu sape?

farysa said... REPLY

@Hanif Halim
tak ingat nama org tu tp yg dlm cerita Ip Man 2

SYAFIQAHSALEH said... REPLY

seronoknya!

hanizatul.amira.amran said... REPLY

wahhhh! seronoknyee~ :)

Post a Comment