Saturday, April 2, 2011

♥terhutang budi sampai mati

alhamdullillah lepas satu paper hari ni. memang paper yang buat farysa berpeluh. walaupun Introduction to Political Science tapi rasa macam takleh terima langsung. banding dengan arab memang 100% farysa cakap intro to political science ni lagi susah. maybe sebab dari awal memang benci political ni, taknak ambik tapi last minute terpaksa ambik sebab credit hour tak cukup, kalau tak cukup maknanya sama dengan kena ambik study leave. HEHE. 

so, time study week farysa balik rumah sebab nak suruh ayah study-kan untuk farysa.HAHA. sebenarnya memang habuk pun farysa tak paham, since ayah kerja area ni jugak, rasa macam baik suruh ayah terang semua. tapi asyik hold je sampai last night dekat rumah baru kitorang bertungkus lumus. HAHAHA. alhamdulillah memang apa yang ayah bagitau lekat dalam otak, memang balik UIA farysa dah tak baca sangat topik tu sebab banyak lagi nak cover.

bila buka paper tadi, rasa nak melompat. seronok gila dapat jawab. rasa terhutang budi dekat ayah mama yang pong pang pong pang sampai ke pagi.




THANKYOU so much.

p/s: next paper - arab. wish me luck!

2 comments:

Izatie said... REPLY

Good luck Farisa! :))

Rina Rahida said... REPLY

rina study political science sampai paart 5..
pad 120 ke farysa ambil?

Post a Comment