Monday, April 18, 2011

♥say NO to fake eyelashes

people keep asking me
"u pakai fake eyelashes ke?"



NO!

farysa tak pernah pakai, beli pun tak pernah even mama pernah suruh belajar pakai dulu. benda yang Allah ciptakan semuanya perfect, cuma kita sebagai manusia tak pernah nak hargai. semua orang boleh ada bulu mata yang lentik, panjang, takpayah pun nak pakai yang fake. baru baru ni farysa terbaca, fake eyelashes ni boleh bawak kuman, am i right? so, be careful.

malas nak bebel panjang, for those yang rasa nak buat bulu mata lentik dengan panjang, cuma ada satu alat je.

MASCARA!


bagi farysa antara semua mascara, maybelline paling terbaik. nak buat bagi lentik dengan panjang, ada cara. setengah orang akan cakap kalau pakai mascara nanti akan nampak macam ada 'taik' mascara yang beketul ketul tu. kalau dah berdouble-triple memang la jadi macam tu.


nanti 40+4 tahun farysa buat video sebab kalau buat sekarang, nak upload perlukan 40+4 jam.
HAHA


6 comments:

MissSyarniFarida said... REPLY

because your eyelashes dah mmg lentik syg, tu org jeles kot, ;P

cik Nemo said... REPLY

kite pon tak pandai pakai eye lashes! pakai mascara jugak.. :)

[sutera kasih] said... REPLY

saya pun tak reti pakai benda tu..lgpun, leceh la hehe..

Erin said... REPLY

yeah, dont need fake lashes la darling.. :)
i gne maybelline juge. hihihi superb!

Dilakochan said... REPLY

Kita plak suka tgk org pakai fake lashes. Ade lah beli gak, tp jaaaaarang pakai.
Sbb tgk org pakai santik, bila kt siri sendiri mcm semacam :k:

Yatie Owner Official Website said... REPLY

suka tgk mata kamu dear ^__^

Post a Comment