Thursday, April 21, 2011

♥ kad kahwin zed zaidi unik

first time nak tulis pasal artis. bukan apa, memang ramai artis nak kahwin tapi yang sorang ni unik sangat. farysa memang minat bab yang lain dari lain ni. kahwin ni takpayah mewah tapi biar unik, pelik, biar orang ingat sampai ke tua.

rasanya ramai dah tengok kad kahwin zed zaidi. sumpah memang unik. selalu orang sibuk buat kad kahwin wangi bau rose, dialog kartun, bentuk itu ini bagai. 



kenapa facebook? sebab diorang kenal thru facebook. sweet kan? tetiba datang idea tapi taknak la buat facebook, nak buat yang lain since we knew each other pun thru laman social jugak dulu dulu kala. haha.

Gambar: Kredit Mstar Online


6 comments:

Kancilbiru said... REPLY

waahhh kreatif betul..hehehe

Dilakochan said... REPLY

kreatiff!!!

Zimah Zaiwani said... REPLY

wah! serius mmg unik farissa! suka plak zmah tgk kad2 kawen pelik2 camni. hehehe

amie said... REPLY

alaa.comel je kad kawen buat mcmtu.kekekek

kad-kadkahwin said... REPLY

Ucapan taniah kepada pasangan Zed Zaidi dan Nelly dari kami di kad-kadkahwin.com :)http://www.facebook.com/kadkadkahwinpage

cik azeya said... REPLY

comellll. teringin nak buat jugak. hihi

Post a Comment