Wednesday, March 30, 2011

♥happy birthday FARYSA

HAPPY BIRTHDAY FARYSA!

tengah berangan kalau-lah si kekasih hati tau hack blog ni then tolong buat entri khas, indahnya, tapi tak mungkin! haha. tahun ni takde cake birthday, takde hokey. jom menangis! ayah ambik cuti sebab nak bawak farysa pegi buat pasport, so takde la macam sebelum ni, boleh dapat special cake. mama boleh buat buat lupa sebab dia cakap hadiah dah dapat banyak, tapi mana banyak pun! mama suruh beli birthday cake sendiri, hahaha.sampai hati!

kalau entri zaman dulu tak dulu sangat bising je nak kereta. kejap mini cooper, kejap itu kejap ini. mini cooper tunggu hantaran la, boleh? okey. okey. mari tengok hadiah dari ayah:


sebab ayah suka advance terlebih, so before birthday dah dapat, dah langgar dinding dah cuma belum calar sangat, so kena pakai kanta baru nampak. HAHA. thanks ayah!

mama oh mama, sebab buat muka kesian, last last dapat jugak.

 thanks mama.

kakak abang semua farysa tak jumpa lagi, tak sabar nak tunggu hadiah. aiyo. si kekasih hati, entah hadiah apa dia nak kasi. tak sabar nak balik UIA. 

sabtu ni first paper, wish me LUCK!





p/s : untuk 3 orang itu, 1 p-thankyou, 1p+1n = jangan delay hadiah tu lama sangat. ;p


2 comments:

MissSyarniFarida said... REPLY

Happy Bufday ! (:

sama sama keta kita puteh and dah langgar dinding, lol

qin said... REPLY

hepi belated bsday ye n wish u the best for first paper:)

Post a Comment