Saturday, February 5, 2011

♥nak toywatch boleh?

im waiting for my toywatch. 




nak beli, nak beli tapi dah setahun tak beli lagi. mak kau, harga melampau sangat dekat sini. bila ayah tanya nak ke tak, dengan baiknya cakap taknak, nak beli sendiri. kau buat macam kau bekerja wahai farysa, duit setinggi gunung dalam poket. padan muka!then bila suruh ayah cari dekat Morocco and Frankfurt, memang takde. T_T

again, farysa pegi dengan my other half dekat The Gardens, usha sampai lebam mata. awak, awak, belikan untuk saya boleh? TAK MALU! haha. im pretty sure, tak semua tau pasal toywatch. actually butik toywatch baru sangat buka dekat Malaysia, dekat The Gardens dengan Pavilion.


'at pavilion'


 toywatch ni pun belum melarat dekat Malaysia tapi kalau hollywood memang ramai yang pakai :
Adele
Jessica Alba
Mario Batali
Sophia Bush
Naomi Campbell
Kelly Clarkson
Chris Cosentino
Elisha Cuthbert
Miley Cyrus
Portia De Rossi
Ellen Degeneres
Taye Diggs
Aaron Eckhart
Jimmy Fallon
Dakota Fanning
Jerry Ferrara
Jami Gertz
Ginnifer Goodwin
Vice President Al Gore
Adrian Grenier
Kathy Griffin
Anthony Hamilton
Evan Handler
Nicky Hilton
Paris Hilton
Phillip Seymour Hoffman
Katie Holmes
Terrence Howard
Rachel Hunter
Randy Jackson
Allison Janney
Michael Jordan
Alicia Keys
Beyonce Knowles
Johnny Knoxsville
Lenny Kravitz
Drew Lachey
Rex Lee
Lindsay Lohan
Stacy London
Madonna
Chris Martin
Joel McHale
Sienna Miller
Michelle Monaghan
Heidi Montag
Michelle Obama
Jack Osborne
Clive Owen
Katie Perry
Teri Polo
Tara Reid
Melissa Rivers
Darius Rucker
Brooke Shields
Ashley Simpson
Jessica Simpson
Bahar Soomehk
Charlize Theron
Billy Bob Thornton
Uma Thurman
Ashley Tisdale
Shaun Toub
Mark Wahlberg
Eric Wareheim
Luke Wilson
Owen Wilson
Oprah Winfrey
Andrew Zimmern

okey, ramai gila pakai kan?nanti tolong letak nama farysa sekali dalam list tu.

kalau nak usha website boleh klik SINI. kalau nak tengok live, sila pergi butik yang tertera di atas,haha.

nak yang ni je. satu je. tak banyak. 
harap harap bulan May ni bawak tuah,cepatlah bulan May!


8 comments:

MaErA kZz said... REPLY

hihi...good luck untuk bln may nnt ye awk...

aliza said... REPLY

mesti mahal nie kan..huhu

farysa said... REPLY

@MaErA kZz
haha
thank you!
(dh mcm nk buat exm je)

farysa said... REPLY

@aliza
boleh la thn
tp nk cri yg mrh2
klo mhl jgk kre berangan la smpai tua
hihi

nuruljannah sukhri said... REPLY

mmg cun.nampak elegan je..brp harga tu dik?

krole said... REPLY

wuahhh!!cantik tu~

farysa said... REPLY

@krole
cantik kan?
beli la
nnt kita boleh jd stu geng
hahaha

farysa said... REPLY

@nuruljannah sukhri
hehe
dlm rm1k++

Post a Comment