Monday, January 31, 2011

♥nak tau keadaan pelajar Malaysia dekat Mesir?

since balik Kedah, hari ni baru terasa dah lama tak update. tadi bukak facebook ternampak status kawan pasal Mesir. OMG! sumpah taktau langsung. otak memang terus teringat kawan dekat sana. cari facebook dia pulak last update on 27th macam tu, terus ingat nak message. wtf! farysa dah hilangkan number dia. teringat nak google, then terjumpa blog yang update everything pasal students Malaysia dekat sana. so, for those yang nak tau keadaan dekat sana boleh bukak SINI.

lets pray for their safety.


PENTING : Untuk mendapat maklumat lanjut tentang keadaan di Egypt, ibubapa dan pelajar boleh juga menghubungi Wisma Putra di Malaysia 03-88892746 atau 03-88874570. Untuk menghubungi Bilik Gerakan Kedutaan Malaysia di Mesir, boleh hubungi nombor berikut: +20237610013 atau +20237610164 Ext 116. GMN akan bekerjasama dengan Wisma Putra untuk menyelaras gerakan di Mansoura dan Alexandria menggunakan staf GMN.


5 comments:

JoJo said... REPLY

aku pon ngah risau jgk. adik aku kt sne. mmg xbleh nk kontek sbb depa block line tenet. nk kol pn payah..

LaLaLovy said... REPLY

join contest Lalalovy tau..

http://lalalovy.blogspot.com/2011/02/contest-lalalovy.html

AkuBukanBlogger said... REPLY

pehhh, sampai internetpun kena block kat sane, bapak teruk...hope our citizen will be fine...

~link back http://kipasmati.blogspot.com~

farysa said... REPLY

@JoJo
kita doakan supaya semuanya selamat

farysa said... REPLY

@AkuBukanBlogger
tau takpa
mcm2 jd tp newspaper tak crita semua

Post a Comment