Sunday, November 14, 2010

hey,cuma nak update since november sangatlah menyedihkan.kenapa?kenapa?amboi kau, kepochi betul.farysa dah demam around 2 weeks.hamek kau 2 minggu! Tapi alhamdulillah dah baik,cuma batuk yang belum ok, plus suara macam kartun doraemon.comel kan?farysa tengah counting days nak balik,letih sangat duduk sini tambah tambah bila tengok banyak blok dah kosong.apasal hah kitorang selalu jadi yang first start exam and yang last habes.apa diorang ingat muka kitorang ni macam mak guard ke tiap tiap sem asyik kena macam ni.esok dah isnin,last paper farysa lepas tu lusa baru boleh balik.orang lain dah boleh update status dekat facebook "home sweet home", kau terbongkang dekat hostel lagi.eh,korang wish tau, esok paper macam agak susah.lagi satu,iphone pun dah boikot tuan dia,hang pulak.mana tak hangin badan den,tengah sakit macam ni berlambak nak jadi.dem!lalu ku gapai satu curve.ah,tak pernas terlintas di fikiran langsung tapi murah pun murah janji dapat message,call dari tengok skrin hitam legam yang membuatkan farysa nak baling iphone tuy biar terbang melayang.bagi sesiapa yang ada paper lagi,good luck!

1 comments:

Izatie said... REPLY

Babe, take care and good luck!

Have a safe journey back to Alor Setar :))

Post a Comment