Sunday, July 11, 2010

♥try la

so so so sorry sebab farysa sangat busy. plus, barang belum kemas. but, tonight, farysa akan blogwalking balik and macam biasa, if ada yang bangun farysa akan klik but sorry if tak bagitau dekat shoutbox. start last week, farysa cuma akan tulis blogwalking je sebab certain people akan cakap macam macam bila ada yang tulis klik itu, klik ini. so,blogwalking farysa adalah 3 in 1 : blogwalking, comment and click. but for those yang farysa tak comment, sorry sebab kadang kadang takde idea nak tulis.

for today, lets try this. korang tengok tiga titik dekat tengah tu selama 10 saat, then try tengok dinding. Insyallah korang masih nampak perkataan Allah. kan. kan. try la cepat!
for tomorrow pulak, maybe takde update sebab esok farysa dah nak balik UIA. sepatutnya balik today tapi macam macam hal, so, farysa dah booking ticket untuk esok. one more thing, kad matrik farysa dah jumpa. seriously happy sangat sebab tak perlu beratur buat yang baru. im heading to KL, 9.25 am tomorrow from Alor Star. wish me luck for my new semester. 

14 comments:

Cik Akma said... REPLY

yup2 da buat. yaAllahhh.. nmpk kat dinding.

mama zharfan said... REPLY

selamat study ;)

xazryx said... REPLY

nampak2 .klu kelip bnyk2 ,leh tgk bnyk kali .

Nur Su'aidah said... REPLY

selamat belajar. dan dah buat dah! nmpk~

qellissa said... REPLY

:l xpe ..sharing is caring kan...atleast ader yg lawat blog farysa x lawat blog lissa bleh gak tgk entry ni nkat blog u....=)

cik elina said... REPLY

nampak nampak !
:)

gud luck untuk sem baru ye kak.
chaiyook !

+akufobia+ said... REPLY

selamat balik penjara.aa.

♥cutebabygirl♥ said... REPLY

aah. btol la.
subhanallah~

shiyda said... REPLY

ha'a la . nmpk kat dinding . =)

papabear said... REPLY

dah try. nampak. cicak pun ada...

~sue~ said... REPLY

Subhanallah... :)

Zazali Nordin said... REPLY

Tak lama dulu aku ada juga tengok hitam putih tapi versi Jesus...

::misz maney:: said... REPLY

btl tuh..tu la kuasa tuhan :)

Anonymous said... REPLY

sangat menarik, terima kasih

Post a Comment