Friday, November 6, 2009

♥moody+emo

semalam memang waktu yang menakutkan.after selesai jawab exam,farysa terus blah pegi airport.my flight around 7.50pm tapi tah ape yang peninnye pukul7.20 dah nak beterbangan dengan burung burung laen.langsung tak ikut jadual.bengong jugak airasia nih.ohh,farysa tidak terus terbang ke kedah tapi ke kelantan.


ini kali pertama seumur hidup datang sini taw,ahaha.by the way,farysa ke sini pun sebabnye follow mydad.sekarang ni musim hujan dekat kelantan ni kan?semalam ikutkan macam dah nak mampus,hehe.mane taknye,flight tu macam nak terhempas.berkurun naek tak pernah takut tetibe semalam memang mengucap habes.langgar awan pun takde teruk macam tu.selesai dengan itu,hari ni farysa ikut ayah ke rumah MB Kelantan but hes not there.kalau tidak silap sekarang ni di IJN.farysa cume menjamu perut je,langsung tak kisah ape yang diorang bicarakan dekat situ.=).
and petang tadi farysa ke pantai cahaya bulan sekejap mencari batik.wait!bukan farysa yang mencari untuk diri sendiri tapi mencari untuk kakak yang memesan dari italy.entah ape yang nak dibuatnye pun tak tawu.air sudah melimpah ke jalan jalan.tapi yang besnye penduduk kat situ still leh jual jagung,sate n so on.mereka memang hebat.langsung tidak kisah banjir atau tidak.kalau negeri laen,penduduk dah sibuk sibuk call mintak bantuan.keadaan kelantan memang selesa.penduduk jenis yang baik,tidak sombong.lifestyle mereka jugak amat sederhana.even though their shopping complex takde pape sangat and memang tak menepati citarasa farysa tapi tah la.bagus jugak kot.duet pun tak habes.
yea,esok hari terakhir farysa di sini.harap harap jalan still masih boleh digunakan.kalau tak memang konpem kene stay lagi lama.entry kali ini agak membosankan.quite moody today.sori yea~
p/s:thanks diucapkan kepada DOLLYLYXIOUSE ™.anda memang fun.
KLIK BANNER NI 4 ADD INI Community

4 comments:

~BaBYHEarTY ~ said... REPLY

aku owg klantan tau..
org kelantan mmg bek2 dan bersederhana..hehe

farysa said... REPLY

ko biar btol?
asal xd ciri2 lgsg?
haha

Ayg said... REPLY

akum...
sy owang phg....
ade ciri2 je kn...
span sntun...bg slm....
hahaha....

farysa said... REPLY

en. azli nk kne sekeh ke?
org phg xtmsok pn dlm cte d ats
sile pegi maen jauh2 yer

Post a Comment